ABD ANKARA BÜYÜKELÇİLĞİNE PROJE BAŞVURUSU
Tarih: 15.02.2019| Okunma Sayısı: 882

 

BATMAN BAROSU, KADIN HAKLARI MERKEZİNDEN ABD ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİNE PROJE BAŞVURUSU

 

Batman Barosunun Kadın Hakları Merkezi tarafından hazırlanıp sunulan ve ABD  Ankara Büyükelçiliğinin hibe programlarından Demokratik Değerleri Güçlendirme, İfade Özgürlüğü ve Kadın Haklarının işlenmesi  çerçevesinde proje çağrısı için, BİLİNÇLİ TOPLUM İLE KADINLAR GÜVENDE” isimli proje sunulmuştur.

Bu proje ile ilimizde kadın hakları ile ilgili bilinç oluşturma, kadın hakları alanında farkındalık oluşturma ve şiddete maruz kalmış kadınların psiko - sosyal yönden desteklenmesi amaçlanan projede, sosyal etkinlikler ile ve proje faaliyetleri ile demokratik değerlerin benimsenmesi  ve kadın haklarının bilinirliğinin arttırılması hedeflenmektedir.

40.000 USD bütçeli projenin; saha analizleri, seminer ve toplantılar, kadın hakları ile ilgili aktivistlerden alınacak  destekler ve sosyal faaliyetler ile  projenin amaçlanan hedeflere ulaşması sağlanacaktır. Değerlendirme aşaması devam eden projenin kabul görmesi ve uygulanması ile Batman Barosu Kadın Hakları Merkezinin Batman Sivil toplumuna kazanımlarından biri olacaktır.

 

BATMAN BAROSU KADIN HAKLARI MERKEZİ

                                                                                                       

PROJENİN İÇERİĞİ İÇİN TIKLAYINIZ

29.03.2024
AV. ERKAN ŞENSES
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.