AVUKATLARA YÖNELİK HİZMET İÇİ CMK EĞİTİMİ YAPILDI
Tarih: 17.06.2019| Okunma Sayısı: 2521

 

 

15-16 Haziran 2019 Tarihinde Batman Barosu Hizmet Binasında Üçerli gruplar halinde CMK Müdafilerine yönelik olarak İzmir Barosu Başkanı Av.Özkan Yücel, İzmir Barosundan meslektaşlarımız, Av.Özkan Yücel ,Av. Yakup Gül,Av. Doğancan Kıran,Av.Serhat Arslan,,Av.Gizem Metindağ,Av.Sanem Can Şen,Av.Toprak Ekin Yavuz,Av.Ayşegül Karpuz,Av. Tuğçe Nazlı Akın,Av.Ozan Alpmen, ,Av.Sabri Can Onur,Av.Fertan Ertekin ve Av.Mehmet Baran Selanik’in sunumunu yaptığı CMK eğitim çalışması, Av.Tahir ELÇİ Konferans Salonu, Av.Zekeriya Aydın Avukat Hakları merkezi-Av.Sedat Özevin İnsan Hakları Merkezi ve Av.Veysi Arı CMK uygulama merkezinde; ceza yargılamasında yakalama kararı ve koşulları yakalama kararı verme yetkisi, yakalananın hakları, gözaltı kararı, koşulları ve gözaltı kararı verme yetkisi, yakalamaya ve gözaltına itiraz, tutuklama kararı, tutuklama kararına itiraz, adli kontrol uygulaması, hukuka aykırı deliller ve değerlendirilmesi, arama, teşhis, yer gösterme, teknik araçlarla izleme, iletişimin tespiti, doğrudan soru sorma , adli muayene ve raporlama, uzman mütalaası konuları, canlandırmalar ve pratik çalışmalarla ele alındı.
2 Gün süren Avukatlara yönelik CMK MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ sonunda katılımcılara sertifikaları Baro Başkanımız Av.Abdulhamit Çakan, İzmir Barosu Başkanı Av.Özkan Yücel ve eğitimciler tarafından verildi.
Organizasyonda emeği geçenlere, İzmir Baro Başkanı Av.Özkan Yücel ve değerli İzmir Barosu avukatlarına, katılımcı meslektaşlarımıza teşekkür ediyor, kulllandığımız salonlara isimlerini verdiğimiz rahmetli başkanlarımız Av.Sedat Özevin ve Av.Zekeriya Aydın, rahmetli meslektaşımız Av.Veysi Arı, Diyarbakır Barosu rahmetli Başkanı Av.Tahir Elçi ve rahmetli meslektaşımız Av.Süleyman Kaya’yı özlem ve rahmetle yad ediyoruz

18.04.2024
AV. ERKAN ŞENSES
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.