ŞİDDETLE MÜCADELE İÇİN TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇALIŞTAYINA KATILDIK
Tarih: 9.01.2020| Okunma Sayısı: 731

Türkiye Barolar Birliği tarafından, 8 Ocak 2020 tarihinde Ankara’da düzenlenen Şiddetle Mücadele İçin Toplumsal Seferberlik Çalıştayı’na Baromuz adına Av. Sedat Özevin İnsan Hakları Merkezi başkanımız Av. Nuri Mehmetoğlu katıldı.

Çalıştaya, Türkiye Barolar Birliği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra, Psikiyatri Uzmanı Dr. Semih Dikkatli ile baro temsilcileri katıldı.

TBB Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Asude Şenol’un açış konuşmaları ile başlayan çalıştayda; katılımcı baro temsilcileri tarafından, kendi illerinde, şiddete karşı yapılan çalışmalar ile şiddeti karşı alınan önlemler ile ilgili bilgilerini paylaşarak, birlikte yapılması gerekenler hakkında önerilerini sunmaları ile devam eden çalıştayda, birlikte ve işbirliği halinde şiddet ile mücadelede kararlılık noktasında ortak genel görüş ortaya konuldu.

Çalıştayda ele alınan ve ortaklaşılan konular ile çözüm ve mücadele önerilerine dair yol haritasını içeren rapor hazırlanıp barolar ile ilgili kurumlarla paylaşılacak.

24.04.2024
AV. ERKAN ŞENSES
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.