BÜYÜK İTALYA TURU
Tarih: 23.03.2014 22:00:00| Okunma Sayısı: 3370

 

YAZ DÖNEMİ

KLASİK İTALYA

“ROMA (3) - FLORANSA (2) - VENEDİK (1) – MİLANO (1)“

Pegasus Hava Yolları Tarifeli Seferi ile

(Roma gidiş - Milano dönüş)

07 Ağustos 2014 Hareket  7 Gece

 

01.Gün                  DİYARBAKIR - İSTANBUL – ROMA

Diyarbakır – İstanbul Uçuşu ; 07:25 varış : 0920

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali Pegasus havayolları kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat 09:30’da buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Pegasus Hava Yolları PC 535 sayılı tarifeli seferi ile saat 12.05’te Roma'ya uçuş. Yerel saat ile 13.40’ta varış ve havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile panaromik şehir turu için hareket. Turumuzda, Vatikan ve San Pietro Katedrali, Colosseo, Roma Forumu, Venedik meydanı, Vittoriano Zafer Anıtı, Aşk çeşmesi (Fontana di Trevi) ve İspanyol Merdivenleri (Piazza di Spagna) görülecek yerler arasındadır. Tur sonrasında otele transfer. Geceleme otelinizde.  

02.Gün                  ROMA 
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Napoli &Pompei (80 €) turuna katılabilirler. Dünya üzerinde 2000 yıl öncesinden bu yana olduğu gibi kalabilen yegane antik şehirlerden biri olan Pompei, Vezüv yanar dağının getirdiği lavlar ve küller altında kalmış olup, taşlaşmış insanları görebileceğiniz tek şehirdir. Daha sonra Italya'nın egzotik & romantic liman kentlerinden biri olan Napoli gezisi ve serbest zaman.Tur bitimi otelimize transfer. Arzu eden misafirlerimiz akşam Roma Gece Turuna (20€) katılabilirler. Geceleme otelinizde. 

03.Gün                 ROMA

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Outlet ve Göller Bölgesi (Castel Gondolfo) turuna katılabilirler (40€). Papaların yaz Dönemlerinde yaşadığı doğal güzelliklerin olduğu bölge gezildikten sonra İtalya'nın en ünlü outlet bölgesinde alışveriş için serbest zaman. Tur sonrasında otelimize transfer. Geceleme otelinizde. 

04.Gün                 ROMA - FLORANSA

Sabah kahvaltısının ardından Floransa'ya hareket ediyoruz. Floransa’ya varışı takiben panoramik şehir turu. Turumuzda Arno Nehri, Ponte Vecchio köprüsü, San Giovanni Battista, Vaftizhane, Santa Maria del Fiore Katedrali (Duomo) ve Signoria Sarayı görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde Montecatini`deki otelimize transfer. Geceleme otelinizde. 

05.Gün                 FLORANSA

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Pisa, Siena ve San Gimignano turuna katılabilirler (75 Euro). Turumuzda Pisa Kulesi ve Miracoli Meydanı görüldükten sonra UNESCO dünya mirası listesinde bulunan San Gimignano ve Siena şehirleri gezilecektir. Tur sonrasında otele transfer. Geceleme otelinizde. 

06.Gün                  FLORANSA - VENEDİK

Sabah kahvaltısının ardından Venedik`e hareket ediyoruz. Venedik’e varış sonrası panoramik şehir turu. Turumuzda San Marco Meydanı ve Kilisesi, Tövbe Köprüsü, Rialto Köprüsü, Dükler Sarayı, Çan ve Saat Kulesi, Giorgio Maggiore Kilisesi ve Büyük Kanal görülecek yerler arasındadır. Şehir turumuzun ardından  rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Venedik`in sembolü olan Gondol turu (25€). Tur sonrası otele transfer. Geceleme otelinizde. 

07.Gün                  VENEDİK - MİLANO

Sabah kahvaltısının Milano’ya hareket. Güzergâhımız üzerinde ekstra olarak düzenlenecek olan Verona-Garda gölü turuna katılma imkanı (50€). Turumuzda Tarihteki en büyük aşk hikayesine konu olmuş Romeo&Julietin evi, Kuzey İtalya'daki göller bölgesinin en güzel örneklerden Garda gölü görülecek yerler arasındadır.

Tur sonrası Milano’ya varış ve panoramik şehir turu. Turumuzda Duomo katedrali, Fortezza kalesi, La galleria ve dünyaca ünlü moda markaların bulunduğu lüks cadde ve sokaklar görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele transfer. Geceleme otelinizde. 

08.Gün                  MİLANO – İSTANBUL - BATMAN    

Sabah kahvaltısının ardından uçak saatine bağlı olarak Milano havalimanı’na transfer. Bagaj ve check-in işlemlerinin tamamlanmasının ardından Pegasus Hava Yollarının PC 706 sayılı tarifeli seferi ile saat 14.00’da İstanbul'a hareket. Yerel saat ile 17.40’ta İstanbul'a varış ve turumuzun sonu.

İstanbul - Batman Uçuşu ; 20:15 varış : 22:05 

 

İKİ KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI

TEK KİŞİLİK ODA FARKI

0 – 2 YAŞ ÇOCUK

3 – 12 YAŞ ÇOCUK

3* ve 4* Oteller (Vize Dahil )

2250 TL

525 TL

780 TL

2020 TL

 

  

3* ve 4* Oteller (Vize Hariç )

2000 TL

525 TL

480 TL

1770 TL

 

 3* ve 4* Oteller

                   

 
 
-Roma (Merkeze 10-15 km mesafe)
 

-Floransa (Montecatini Bolgesi)

-Venedik  (Vicenza, Mestre, Treviso, Padova veya Lido De Jesolo bölgeleri)

-Milano (Merkeze 10-15 km mesafe) 

FİYATLARA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ

 VİZE ÜCRETİ
 

§        Pegasus Hava Yolları tarifeli seferi ile Diyarbakır-İstanbul(SAW)-Roma(FCO) ve Milano(BGY)-İstanbul(SAW)-Batman arası ekonomi sınıfı uçak biletleri

§        Havalimanı vergileri

§        3 ve 4* otellerde 7 gece kahvaltı dâhil konaklamalar

§        Havalimanı-otel-havalimanı transferleri

§        Tüm şehirler arası transferler

§        Panoramik Roma, Floransa, Venedik ve Milano şehir turları

§        Profesyonel Türkçe rehberlik Hizmetleri

§        Tüm Şehir Taxları

 FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ

§        §        Vaporetto ücreti (15 Euro)

§        Yurt dışı çıkış harcı bedeli

§        Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar

§        Opsiyonel turlar

§        Müze ve ören yerleri giriş ücretleri

 

Ekstra Tur ücretleri ;

Umbria Şehirleri turu: 25 Euro

Venedik Gondol : 25 Euro

Pisa, Siena ve San Gimignano : 75 Euro

Outlet ve göller bölgesi : 40 Euro

Pompei & Napoli : 80 Euro

Roma Gece turu : 20 Euro

Verona & Garda : 50 Euro

Ekstra turlarda katılım olsun olmasın yukarıdaki fiyatlar üzerinden her tur için %15 indirim yapılacaktır. 

29.03.2024
AV. ERKAN ŞENSES
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.