Batman Barosu Bölge Birincisi Oldu.
Tarih: 14.05.2016| Okunma Sayısı: 6527

 
Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından avukat stajyerleri arasında düzenlenen 2016 yılı Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması'nın Güneydoğu Anadolu Bölge Elemeleri Gaziantep, Şanlıurfa, Siirt ve Batman Barolarının katılımıyla 14-15 Mayıs 2016 tarihlerinde Batman'da yapıldı.
 
TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu üyeleri Av. Şeref Kısacık ve Av. Atalay Aksay'ın yarışma kurulu olarak sorumluluğunda gerçekleştirilen yarışmada avukat stajyerleri; Doç. Dr. Zeynel Temel Kangal (Uludağ Ünv. Hukuk Fakültesi), Mustafa Özgelen (Elazığ İnfaz Savcısı) ve Av. Murat Çekiç'ten (Ankara Barosu) oluşan yargıçlar jürisi önünde iddia ve savunma makamlarını temsilen yarıştılar.
 

Oldukça çekişmeli geçen yarışmada Baromuz birinci, Şanlıurfa Barosu İkinci, Siirt Barosu ise üçüncü oldu. İkinci olan Şanlıurfa Barosu ile birinci olan Baromuz takımları başarılarını katledilen Diyarbakır Barosu Başkanı Av. Tahir ELÇİ'ye adadıklarını belirtti.

 

Yarışmaya TBB'den Hulusi Özen, Baromuzdan da Hüseyin Ar görevli çalışanlar olarak katkı sundular.

 

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Birincisi olan Baromuz, 24-25 Eylül 2016 tarihlerinde Ankara'da yapılacak finalde Türkiye derecesi için yarışacak.

 
Baromuzu temsilen yarışmaya katılan Stj. Av. Esra BİLEN, Stj. Av. Renas GÖK, Stj. Av. Mehmet Şirin BARIŞ ve Stj. Av.Veli OĞURLU'yu tebrik eder, meslek yaşamlarında üstün başarılar dileriz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

28.03.2024
AV. ERKAN ŞENSES
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.