Hızlı Erişim

Menü

BATMAN BELEDİYESİ İLE PROTOKOL İMZALANDI

3.09.2024
823

 

Baromuz ile Batman Belediye Başkanlığı arasında “şiddet mağduru kadınların, adli yardım sistemi kapsamında adalete erişimi için sunulacak hukuki yardımın desteklenmesi ve belediye personellerine yönelik eğitim çalışmalarının yapılması” konularında protokol imzalandı. 

İmza törenine Batman Belediyesi Eş Başkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, Baro Başkanımız Av. Erkan Şenses, Genel Sekreterimiz Av. M. SabihÖzer,  Yönetim Kurulu üyemiz Av. Ferhat Bayındır, Kadın Hakları Merkezi Başkanımız Av. DorşinŞıkgenç, Avukat Hakları Merkezi Başkanımız Av. Şehmus Gündoğdu, Kadın Hakları Merkezi üyeleri Av. Ayşe Nur Demir, Av. Gülbahar Demir, Av. Sümeyye Gültekin Aykut, Av. Gülbahar Kaya, Av. Yeksu Dağ Şensesve Batman Belediyesi Başkan Yardımcısı Çiğdem Demir Sevim, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Berivan Barış Farisoğulları ile belediye meclis üyeleri katıldı.

Protokolün yapılmasında emeği geçen Batman Belediyesi Eş Başkanlarına, Belediye Meclisine ve ilgili birim çalışanlarına katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. 

 

Fotoğraf Galerisi

Ruhsat Alanlar

Aramıza katılan meslektaşımıza başarılar dileriz.

Yaklaşan Etkinlikler

Katılabileceğiniz yaklaşan etkinlik bulunmamaktadır!

Aramızdan Ayrılanlar

Rahmetle anıyoruz

Avukat

Av. AV. İSMAİL GÜNDÜZ

21.07.2026

Avukat

Av. Bülent KILINÇ

31.03.2025

Avukat

Av. Serdar Atalay

6.11.2021

Avukat

Av. Emre TUNÇ

5.08.2021

Avukat

Av. Süleyman KAYA

18.04.2017

Avukat

Av. Veysi ARI

3.05.2012

Avukat

Av. Sedat ÖZEVİN

1.08.2010

Avukat

Av. Zekeriya AYDIN

5.02.2010