Baromuz Tiyatro Topluluğu’nun büyük bir özveri, emek ve sanat tutkusu ile sahnelediği “Guguk Kuşu” adlı oyunun prömiyerini gurur ve heyecanla izledik.
Sanatın birleştirici gücünü yansıtan bu anlamlı çalışmada emeği geçen tüm oyuncu meslektaşlarımıza, yönetmenimize ve sahne arkasında katkı sunan teknik ekibe içten teşekkürlerimizi sunarız. Gösterdikleri disiplin, dayanışma ve sanatsal duyarlılık ile baromuzu en güzel şekilde temsil ettikleri için her birini ayrı ayrı tebrik ediyoruz.
Baromuzun kültürel ve sanatsal alanlardaki varlığını güçlendiren bu değerli girişim, bizleri onurlandırmış; mesleki dayanışmamıza yeni bir soluk kazandırmıştır.
Batman Barosu Tiyatro Topluluğu’nun ilk oyunu olan “Guguk Kuşu”nun sahnelenmesinde gösterdikleri üstün gayret ve başarı için bir kez daha meslektaşlarımıza ve oyunun prömiyer gösterimine katılarak bizleri onurlandıran Mardin Barosu Başkanı Sayın Av. Ahmet Duyan' a teşekkür eder, 04.07.2025 Cuma günü saat 20.00' de yapılacak olan ikinci gösterime oyunu izleyemeyen tüm meslektaşlarımızı davet ederiz.
Me bi serbilindî û kelecanê promîyera lîstika bi navê "Pepûk"ê yê ji alîyê Koma Şanoyê ya Baroya me ve pêşkêşkirî seyr kir, ku bi fedakarî, ked û coşek hunerê yê mezin hate sehnekirin.
Em dixwazin spasîya xwe ya jidil ji hemû hevkarên xwe yên aktor, derhêner û tîmê teknîk yê ku li pişt perdê beşdar bûn re bikin ku di vê xebata manedar da ked dan ku qeweta yekgir ya hunerê nîşan dide. Em her yek ji wan pîroz dikin ji bo ku bi dîsîplîn, hevgirtin û hesasîyeta hunerî ya ku wan nîşan da, Baroya me bi awayê çêtirîn temsîl kirin.
Ev gava hêja, ku hebûna Baroya me di warên kulturî û hunerî de xurt dike, şeref da me û nefesek nû da hevgirtina me ya pîşeyî.
Em careke din spasîya hevkarên xwe dikin ji bo hewldan û serkeftina bilind ku wan di pêşkêşkirina "Pepûk"ê, lîstika yekem a Koma Şanoya Baroya Batmanê de nîşan dan, û spasîya Serokê Baroya Mêrdînê Prz. Ahmet Duyanî dikin ku bi beşdarbûna promîyera lîstikê şeref da me, û em hemû hevkarên xwe yên ku nekarîn lîstikê temaşe bikin dawetî pêşandana cara duyê dikin ku 4ê tîrmeha 2025an roja înê di saet 20.00an de tê lidarxistin.